Over-ons-vra-lease

Over ons

VRA-lease is een onderdeel van autobedrijf A. van Rijswijk wat is gevestigd op dezelfde locatie, Zoutendijk 2 in Veen. Als autobedrijf zijn wij al jaren een grote speler in de jong gebruikte occassionmarkt waar steeds meer vraag naar o.a. Financial Lease is. Als autobedrijf doen wij al vele jaren zaken met Alphera Financial Services, onderdeel van BMW (Financial) Group. Dit is een gerenommeerde maatschappij waar eerlijk zaken doen hoog in het vaandel staat. Hier brengen wij uw leasecontract onder zodat u er zeker van bent dat dit met alle discretie wordt behandeld.

Sinds 2018 zijn wij de mogelijkheden gaan bekijken om het Financial Lease traject zelf aan te vragen om zodoende een zo hoog mogelijke snelheid te genereren, vanaf 2019 is dit gerealiseerd zodat wij op een gewenste manier een passende offerte kunnen aanbieden. Aanspreekpunt bij VRA-lease is Arthur Vlot, hij werkt al sinds 2011 samen met Alphera en is zodoende bij alle processen betrokken om de systemen optimaal te laten functioneren.

U kunt hem het snelst bereiken op telefoonnummer 0416-760035 of op mailadres info@vralease.nl en verkoop@vanrijswijkautos.nl.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op!    Bel 0416 - 76 00 35 of mail naar info@vra-lease.nl

Waarom VRA Lease

  • Uniek concept: de auto en Financial Lease op 1 locatie
  • Geen extra kosten zoals bemiddelings- en/of administratiekosten
  • Looptijd tot wel 72 maanden mogelijk
  • Contact binnen 24 uur (op werkdagen)
  • Mogelijkheid tot boetevrij inlossen
  • Advies door ervaren leaseadviseur(s)
Over vra lease auto